sunnuntaina, heinäkuuta 27, 2008

"Kyl Seidin kuningasideat tiedetään!"

Näin ensialkuun täytyy pahoitellen ilmoittaa ettei tuo kamera nyt sitten vieläkään suostu yhteistyöhön minun ja koneeni kanssa. Tiedä mitä pahaa olen tehnyt ansaitakseni tällaisen kohtelun. Hmp. Toistaiseksi joudutte siis tyytymään joihinkin random-kuviin, joita nappailen internetin ihmeellisestä maailmasta, mutta sen jälkeen saatte nauttia(?) omista pärstä- ja vartalokuvista kyllästymiseenne asti! ;)
Kommenttiboksissa toivottiin minun kertovan millaisia asuja näin Rauman yössä. Pakko tunnustaa näin häpeillen, että tuli melkeinpä koko illan (varsinkin kello 24.00 eteenpäin) katseltua jotain ihan muuta kuin ihmisten asuja, hehhee.. Sen verran, mitä kykenin katselemaan asuja, totesin ihmisten pukeutuvan melko tavanomaisesti, niinkuin viime postauksessa arvelinkin. Joillakin iäkkäämmillä naisilla tosin oli teemaan liittyen oikeastaan pelkästään mustaa pitsiä yllä, ja he ansaitsivat suuret kunnianosoitukset ainakin minulta, ja meninkin sen henkilökohtaisesti heille sanomaankin.
Erittäin silmiinpistävää tyylitietoutta en nähnyt, mikä tosin johtui ehkä siitä että ihmiset pelasivat korttinsa fiksusti ja pukeutuivat lämpimästi pitkää yötä varten. Joillakin harvoilla näki jotain juhlakamaa, kuten esimerkiksi enkelinsiipiä (terveisiä vain pojille ja heidän vaaleanpunaisille siivilleen!).
Itselläni oli päällä kanssa niinkin tylsää ja tavallista kuin rakastamani Blend She -farkut, Zaran harmaa villapaita, jonka alla oli musta babydoll-mallinen toppi (jossa on muuten etumuksessa hitusen mustaa pitsiä! haha!), jonähty kirppislaukku, jota rakastan yli kaiken isohkon kokonsa vuoksi sekä seppälän mokkasiinit.
Otsikosta uskallan senverran mainita, että sekin liittyy mustan pitsin yöhön, ja minun - ah, niin järkeviin - ideoihini. Voi jestas.. En kehtaa edes kertoa mitä on taas tullut puhuttua saatika tehtyä. Selvää katumusta ja häpeää ilmassa.


Tänään päivä kuluikin taas tylsällä Blendin mustat shortsit, D&G:n pinkki toppi ja pistokas -linjalla, joilla koko päivä sitten kuluikin. Kävin äidin kanssa katsomassa Mamma Mia! -musikaalin, joka oli positiivinen - muttei niinkään yllätys. Elokuva oli ihan viihdyttävä, muttei sovi välttämättä minulle, joka kritisoi jokaista pikku yksityiskohtaa joka ei ole ehkä ihan realistista. Jotenkin vielä niin ennalta arvattavissakin vielä ettei mitään rajaa. Suosittelisin elokuvaa kaikille, joita ei tämmöiset pikkuasiat häiritse, kaikille ketkä haluavat viihdyttävän ja tunnerikkaan elokuvan, sillä tunteita ei ainakaan elokuvasta puuttunut!
Huomenna onkin siten maanantai ja toivoa sopii ettei enää tällainen krapula vaivaisi. Ei meinaa tunnu kauhean kivalta, niinkuin moni teistä mitä luultavammin tietää. Tänään ollu tihan hirveä olo, eikä mitään tullut syötyä. Eikä oloa ainakaan helpota ulkona porottava aurinko ja helteet. Harmittaa kun ei ehtinyt oikein helteistä nauttimaan juuri krapulan takia, ja alkuviikoksi onkin sitten taas odotettavissa kylmempää. Että kiva..
Nyt taidan mennä koisimaan, väsyttää, hyvää yötä kaikille!

3 kommenttia:

Anna-Maria K kirjoitti...

Kiva kuulla tuosta elokuvasta mielipidettä, taidan mennä sen katsomaan:)
Täälä myös toinen krapulainen, yövuorossa vieläpä, yök...

amused kirjoitti...

Ehdottomasti kannattaa mennä katselemaan,oli se kuitenkin sen arvoinen kokemus! :)

Jaksamista sinne. :)

dickheadsmiley kirjoitti...

mulla soi ainakin noi mamma mian biisti kaks viikko pääs xDDDD muuten ihan ok elokuva olikin 8''D