maanantaina, heinäkuuta 28, 2008

Laukku-unelmia

Musta tuntuu että koulujen taas alkaessa mä nukun ensimmäiset kaksi viikkoa vaan kotona enkä mene kouluun, tai vähintäänkin nukun koulussa. Univelkaa on meinaa ehtinyt kertyä jo ihan, kröhöm, mukavasti. Eilenkin oli tarkoitus mennä nukkumaan ajoissa, eli siinä puolen yön aikaa, tai viimeistään kahdelta yöllä. Kuinkas sitten kävikään? Niinpä niin. Eräs ihanuus sitten laitteli viestiä, ja puhelimen vieressä se aika sitten vierähtikin kello 22:50 ja 3:10 välisenä aikana viestitellessä Hänen kanssaan.
Ja kun viimein ajattelin sitten torkahtaa, niin eiköhän nuo kaksi vauvaa sitten aloita jonkun ihme huutamisen, jotenka sylkyttelin sitten niitä hetken aikaa siinä ja sänkyyn pääsin vasta neljän jälkeen. Tänään tuli kyllä nukuttuakin sitten puoleen päivään.

Niistä vauvoista vielä. Eivät ne sentään ihan ihmisiä ole, mutta heidän äänensä kyllä yltävät samoihin, ellei jopa korkeampiinkin desibeleihin. Erittäin äänekkäitä yksilöitä kyllä ovat, kuten roduille on ominaista. Itämaisia kissoja ovat; Itämainen lyhytkarva sekä Balineesi. Ehdottomasti äidin pikku kultia ja sylikissoja. Ja ihan niinkuin vauvoja, kuten tuli taas viimeyönä huomattua. Varsinkin balineesilla on tapana maukua silloin tällöin öisin, ja suostuu lopettamaan vasta kun joku tulee ja sylkyttää. Ei ihan normaalia sekään nyt sitten välttämättä mutta... :D

Kuvassa vielä balineesi, Itämaisesta ei ollut mitään kovin edustuskelpoista kuvaa, ja lähinnä halusin näyttää Kertun hännän, joka ei tuossa ylemmässä kuvassa näkynyt sitten lainkaan. Eikö olekin mahtava häntä?


Menipä nyt ihan höpöttelyksi tämäkin postaus. Jos nyt jotain vähänkin jotain vaateisiin taikka muotiin liittyen mainitsisi, niin vaikka sen että vihdoinkin kauan odottamani Mischa Bartonin Asokselle suunnitelemat laukut ovat myynnissä! Itelleni muodostui jo muutama suosikki, joita voisi suunnitella tilaavansa omaa laukkukokoelmaa koristamaan.

Iso mustaa nahkaa oleva olkalaukku olisi mielestäni enemmänkin kuin houkutteleva, sen jonkunlaisesta yksinkertaisuudesta johtuen. Suloinen peruslaukku söpöllä rusetilla, Mischa Barton Online Exclusive Large Leather Bow Bag (+) £110.00, Asos.

Ennen en ole kauheasti clutch-laukuista innostunut, mutta tämän ihanuuden nähtyäni mielipiteet muuttuivat täydellisesti ja nopeasti. Mischa Barton Fina Clutch, £65.00, Asos.

Erityisesti isohkot olkalaukut tuntuvat olevan paheeni, tai ainakin miellyttävät silmääni miellettömästi. Mischa Barton Coco Shoulder Bag, £55.00, Asos. Näiden kaikkien lisäksi tämä(kin) saattaisi hyvinkin löytyä ainakin minun laukkukaapistani. Mischa Barton Exclusive Online 'Lyla' Rope Handle Bag, £50.00, Asos.


laukku-kuvat http://www.asos.com

5 kommenttia:

Piija kirjoitti...

woow mikä häntä :DD
Toi eka laukku olis kyllä aivan unelma vaikka koululaukuks :)

Roosa kirjoitti...

Mischan laukut on kyllä ihania,hieman vaan liian hintavia :/

Ja tosiaan,WOU mikä häntä :D

amused kirjoitti...

Kiitoksia piija ja roosa! :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihania laukkuja, vaikka jotkut vähän kalliita.Balineesit ja itämaiset ovat ihania, jos saisin kissan, ottaisin jomman kumman tai sitten siamilaisen :)

Lumo^ kirjoitti...

tuo mischa bartonin clutch, aaah!:D tosi ihana! sulla on kiva blogi :)