perjantaina, heinäkuuta 25, 2008

Ärsytys on suuri...

..nimittäin tuo kamera ei nyt suostu TAASKAAN toimimaan. En siis saa siirrettyä noita reissu-kuvia kannettavalle, jotta saisin ne jaettua teidän kanssanne. en todellakaan tajua että mikä tätä nyt taas vaivaa. Koneelleni on ladattu kahden eri kameran ohjelmat, ja tämä on juuri se joka ei koskaan suostu laittamaan noita kuvia koneelle. Ehkäpä nämä kaksi kameraohjelmaa eivät vain tykkää toisistaan..? En tiedä, mutta minä en ainakaan tyksi tuosta kamerasta nyt. Koitan saada tuota laitosta toimimaan ja kertoilen sitten reissustamme enemmän.

Selailinpa tässä Hennesin nettikaupan sivuja, ja totesin H&M:mmän syysmuodin olevan kivan rentoa ja mukavaa, joka jakaa varmasti mielipiteet melkoisen fifty-fifty. Itselläni jäi kuitenkin hyvä mieli katsellessani What to wear this season -osion muotikuvia, jossa opastetaan muotitietoisia pukemaan päälle neuleen, kauniin puseron sekä farkut.

(tämän perusneuleen saat koristamaan vaatekaappiasi vain 24,90 eurolla Hennesistä!)


Neuleen pituus on sinun itsesi päätettävissä, sesongin mukaan muodissa ovat sekä pitkät että lyhyet neuleet, murretuissa ja maanläheisissä sävyissä.

(tämä kaunis kukallinen paita löytyy varmasti monen tyttömäisen tytön vaatekaapista! H&M, 14,90€.)

Pusero voi olla simppeli perusvalkoinen paitapusero tai kaunis kukallinen ja tyttömäinen ilmestys.

(mm. ylläolevat farkut ovat hyvä lisä farkkukokoelmaan. H&M, 39,90€.)

Farkut ovat sekä korkeavyotäröisiä että malalalantioisia, eikä värimaailmasta tingitä: on sinistä eri sävyin ja erilaisin kulutuksin - jokaiselle löytyy varmasti jotain! Minun onnekseni myös suoralahkeiset farkut ovat väljien lahkeiden ohella enemmän kuin hyväksyttäviä (minä kun en ikinä oikein ole perustanut korkeavyötäröisille taikka leveälahkeisille farkuille).
Tänään olisi tarkoitus lähteä ystävien kanssa Rauman keskustaan Mustan Pitsin Yöhön, joka on kerran vuodessa, yleensä heinäkuun loppupuolella järjestettävä koko yön kestävä markkina-tapahtuma. Kojut ovat paikoillaan jopa kello kahteen, yleensä myös paljon myöhempäänkin. Tarjolla on erilaisia musiikkiesiintyjiä: paikallisia sekä ei paikallisia. Taide- ja muita näyttelyitä löytyy laidasta laitaan.
Pitseillä vallitsee mielestäni aina ihana ja erityinen tunnelma, kun mielestäni jo lähes kuollut kaupunki herää eloon edes yhdeksi illaksi. Vaikkakin pitsien käsitys onkin muuttunut sen 90-luvun kaupat-auki-myöhään -teemasta 2000-luvun kaupallistuneeksi ja melkoisen humalaiseksi tapahtumaksi, niin ei se lannista tunnelmaa yhtään, eikä se mielestäni ole huono asia - päinvastoin. Myös pukeutumisessa on näiden vuosien aikana kehitystä tapahtunut. Vielä 90-luvula kun naisilla oli pitsin yössä pitsiset mekot ja miehillä puvut. Minkäs sitä kehitykselle mahtaa..?
Huomenna saatte toivottavasti kuulla enemmän reissustani ja
tämäniltaisesta tapahtumasta. Otan toisen kameran mukaan, jotta saan edes jotain kuvattua!
Hauskaa iltaa teillekin, minä lähden nyt valmistautumaan iltaa
(ja erityisesti yötä)
varten!
Vi ses!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Blogisi vaikuttaa todella hyvältä. Kirjoitat selkeästi ja hauskasti. Olisi kuitenki kiva nähdä enemmän kuvia itsestäsi ( jos vain saat kameran toimimaan).
Hyvää mustanpitsin yötä, sinne itsekkin suuntaamassa. Olisi kiva, jos kertoisit hieman millaisia asuja siellä näit.

Piija kirjoitti...

Ihan mielenkiintonen blogi, voi alkaa seuraamaan :) plussaa siitä että oot melko samanikänen kuin minä :D
Olispa tääläki tollasia tapahtumia..

amused kirjoitti...

Anonyymi; Kiitoksia! Vielä ainakaan toistaiseksi ei tuo kone-kamera -yhdistelmä toimi. Jollei tämä tilanne tästä parane, niin sitten kaverit saavat luovuttaa koneitaan minun käyttöön hetkeksi. ;)

Piija; Kiitos sinullekin!