maanantaina, heinäkuuta 21, 2008

Jalat rakkuloilla...

Tänään päivä kuluikin shoppaillessa alennusmyynneissä. Jalat ihan kipeinä ja rakkuloilla liiasta kävelystä. Olin kaupoissa kauemmin kuin laki sallii, mutta silti tuntuu ettei oikein mitään kivaa enää löydy. Ei ainakaan Raumalta. Matkaan tarttui säälittävän vähän tavaraa, mikä tosin saattaa johtua siitä, että viime päivinä (ja kuukausina!) on tullut tuhlailtua oikein olan takaa.
Mutta eipä tässä ihmeempiä. Kaupoissa kiertelin tämän näköisenä:


Musta-harmaaraidallinen tunika - Lindex
Farkut - kirppislöytö
Takki - Seppälä
Kengät - Seppälä
Vyö - Pieces
Laukku - kirppikseltä

Tänään oli perusmassapäivä. En oikein jaksanut panostaa pukeutumiseeni huonostinukutun yö jälkeen (nukuin oikeasti varmaan joku 2,5 tuntia). Vaikkei se tietenkään ole mikään tekosyy...

Kuten jo mainitsin, ostettavaa ei kertynyt paljon, mutta tässä ne nyt ovat:

Kengät Lindexin Alesta. Alkuperäinen hinta 24,95€, minun mukaani nuo kiiltonahkaiset kengät lähtivät vain hintaan 4,95€!

Tuossa kuva vielä kenkien kärki osassa olevasta kauniista kukkasesta.

L'oréalin True Match Minerals on puhuttanut blogaajia ja muita meikkaavia niin paljon, että ajattelin tuotteen olevan kokeilemisen arvoinen pelkästään kuulemistani hyvistä kommenteista. "Sulautuu ihoon", "helppo ja nopea levittää"... Tuote maksoi 13,95€.

Ostin myös MaxFactorin 2000 Calorie -mascaran poistomyynneistä. Olen kuitenkin nyt yleistyneitteni kirppisostoksien ja -kiertelyiden johdosta tullut huomattavammasti pihimmäksi, joten ostin sen nyt vain 5€:n hintaan.

Tässä oli sitten tämä postaus tällä kertaa,

näkyillään!

-amused

Ei kommentteja: